logo

2014 AÖF Güz Dönemi Final Sınavı Sonuçları Açıklandı! TIKLA ÖĞREN

2014 AÖF Güz Dönemi Final Sınavı Sonuçları Açıklandı! TIKLA ÖĞREN

AÖF Final Sınav Giriş Yerleri Açıklandı-kamumemrular.com

2014 AÖF güz dönemi final  sınavı sonuçları açıklandı. 25-26 Ocak 2014 tarihinde yapılan AÖF sınavı sonuçları açıklandı.

AÖF Final sonuçları Açık Öğretim Sınav Sonuçları açıklandı tıkla öğren bilgisi haberimizde.

25-26 Ocak 2014 tarihinde yapılan AÖF final sınavı sonuçları açıklandı.

Açıköğretim’de okuyan öğrenciler  25 26 Ocak’ ta yapılan AÖF Final sınavları sonuçları açıklandı. AÖF Fİnal sonuçları.

25-26 Ocak 2014 AÖF Final sınav sonuçları açıklandı. AÖF final sınavlarının sonuçlarını öğrenmek TIKLAYINIZ!

 

2014 AÖF Güz Dönemi Final Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ!

 

2013-2014 ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU, KAYIT ve KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

KAYIT YENİLEME
BAHAR DÖNEMİ
 – Açıköğretim
– İktisat
– İşletme
24 Şubat 2014 Pazartesi
07 Mart 2014 Cuma
06-07 Mart 2 Hafta Kayıt Yenileme 
YAZ DÖNEMİ KAYIT  – Laboratuvar Dersleri için Kayıt 05 Mayıs 2014 Pazartesi
09 Mayıs 2014 Cuma

 

2013-2014 ÖĞRETİM YILI AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT, İŞLETME FAKÜLTELERİ SINAV TARİHLERİ 
GÜZ DÖNEMİ Ara Sınav 14 – 15 Aralık 2013
Dönem Sonu Sınavı 25 – 26 Ocak 2014
BAHAR DÖNEMİ Ara Sınav 19 – 20 Nisan 2014    
Dönem Sonu Sınavı 07 – 08 Haziran 2014

AÖF (Açıköğretim) Ara ve Dönem Sonu Sınav Notunun Başarı Notuna Katkısı

Açıköğretim AÖF ve uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapılan programlarda (İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan dersler ve ödevi olan dersler hariç) yapılan sınavlar sonucunda alınan notların, başarı notuna katkı oranları; ara sınav notunun %30’u, dönem sonu sınav notunun %70’tir.

Bir Dersin Başarı Notu = (Ara Sınav Notu X %30 ) + (Dönem Sonu Sınav Notu X %70) değerle-rinin toplamı ile hesaplanır.

Örneğin; “Çağdaş Felsefe” dersinin ara sınavında 60, dönem sonu sınavında 80 alan bir öğrencinin başarı notu şu şekilde hesaplanmaktadır.

Başarı Notu = (60 X %30) + (80 X %70) => Başarı Notu = 18 + 56 => Başarı Notu = 74

AÖF (Açıköğretim) Ara ve Dönem Sonu Sınav Notunun Başarı Notuna Katkısı

Açıköğretim AÖF ve uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapılan programlarda (İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan dersler ve ödevi olan dersler hariç) yapılan sınavlar sonucunda alınan notların, başarı notuna katkı oranları; ara sınav notunun %30’u, dönem sonu sınav notunun %70’tir. Bir Dersin Başarı Notu = (Ara Sınav Notu X %30 ) + (Dönem Sonu Sınav Notu X %70) değerle-rinin toplamı ile hesaplanır. Örneğin; “Çağdaş Felsefe” dersinin ara sınavında 60, dönem sonu sınavında 80 alan bir öğrencinin başarı notu şu şekilde hesaplanmaktadır. Başarı Notu = (60 X %30) + (80 X %70) => Başarı Notu = 18 + 56 => Başarı Notu = 74

Sınava girmek için gerekli belgeler

1 ) Sınav Giriş Belgesi (bu belge-renkli veya siyah-beyaz olabilir)

2 ) Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım Kartı veya sınavda geçerli öğrenci kimlik belgesi.

3 ) Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi, Pasaport veya bunlara eşdeğer kimlik belgesi. Sınava Giriş Belgesi’ni nasıl alabilirim? “Sınava Giriş Belgeleri” öğrencilerin adreslerine posta ile gönderilmeyecektir! Öğrenciler, “Sınava Giriş Belgesi”nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veya http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak alabilirler. Öğrenciler Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan; sınav ili, bina, salon, sıra, sınav tarihi ve saatinde sınava girmek zorundadırlar. Sınava gireceğiniz binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görünüz. Ayrıca sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binada hazır bulununuz. Sınava giriş belgesinde belirtilen yerde ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için (mazeretli bile olsalar) başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Bu nedenle, her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir. Mazeretli bile olsalar, öğrenciler için mazeret sınavı açılmaz.

İnternet’ten almış olduğum Sınava Giriş Belgesini AÖF bürosuna onaylatmam gerekiyor mu?

http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden aldığınız Sınava Giriş Belgesi, Öğrenci Kimlik/Tanıtım Kartı ve özel kimlik belgeniz ile sınava katılabilirsiniz. Sınava Giriş Belgesi’ni AÖF bürolarına onaylatmanız gerekmemektedir.

Örgün Öğrenci Sistemi

Öğrencilerin, ilgili dönemde aldıkları derslerin notlarını, derse devam durumlarını, ders programlarını vb. görüntülemek amacıyla giriş yaptıkları sistemdir. Öğretim elemanları da aynı sistemi kullanarak ilgili dönemde verdikleri dersleri görebilir, not ve yoklama girişi vb. işlemleri yapabilirler.

Öğrenci Bilgi Sistemi

Öğrencilerin kendilerinden istenen bazı bilgileri sağladıkları Öğrenci Bilgi Formu, çeşitli anketler, AYÖS (Anadolu Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı) ve Pedagojik Formasyon başvuruları vb. işlemler bu sistemden gerçekleştirilir. Ayrıca öğrenci işleri çalışanlarının yapmaları gereken bazı işlemler de bu sistem üzerinden gerçekleştirilir.

Yeni Kayıt Sistemi

Üniversitemize ilk kez kayıt yaptıracak öğrencilerin birimlerinden kayıt onayı alabilmek için Öğrenci Bilgi Formu’nu doldurdukları ve seçmeli derslerini seçtikleri sistemdir.

Muafiyet Sınavları Temel Bilgi Teknolojisi

Muafiyet Sınavı Temel Bilgi Teknolojisi/Bilgisayar derslerinden muafiyet sınavına girmek isteyen öğrencilerin muafiyet sınavına kayıt yaptırdığı sistemdir.

Yabancı Dil Muafiyet Sınavı

Zorunlu yabancı dil derslerinden muafiyet talep eden öğrencilerin muafiyet sınavına kayıt yaptırdığı sistemdir.

Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvurusu

Erasmus öğrenci değişim programlarından yararlanmak isteyen öğrencilerin ön başvurularını yaptıkları sistemdir.

Örgün Hesap (Öğrenci İşleri)

Öğrenci işleri çalışanlarının, yeni kayıt olan öğrencilere yukarıda adı geçen programlarda kullanacakları İnternet hesabını verdikleri ve İnternet hesabı şifrelerini unutan öğrencilerin şifre sıfırlama işlemlerini gerçekleştirdikleri sistemdir.

Öğrenci Sevk/Belge (Öğrenci İşleri)

Öğrenci işleri çalışanlarının, öğrencilere sevk ve öğrenci belgesi verdikleri sistemdir.

AÖF’ye yapılan sonuç başvuruları faks, posta, elden direk olarak ta yapılabiliniyor.Fakültenin İnternet sayfasının solunda bulunan menüde adresleri verilen gerçek ya da tüzel kişiler için başvuru dosyalarının (PDF formatında) yazıcı çıktısını alıp doldurarak posta ile formları elden teslim ederek ya da aşağıda bildirilen bilgi edinme başvurusu faks adresine gönderilebilir. Bunların haricinde internet üzerinden başvuru yapılabilir.

Posta Adresi: Anadolu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Yunus Emre Kampusu, 26470 Eskişehir Telefon: (0 222) 335 79 23 Faks: (0 222) 320 51 90 E-posta: aubhim@anadolu.edu.tr

Üniversite ile iletişim için: Telefon (Santral): (0 222) 335 05 80 Faks:(0 222) 335 36 16 E-posta: aubhim@anadolu.edu.tr

Açık öğretim ile ilgili bilgi edinme başvurusu için: Posta Adresi:Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Yunus Emre Kampusu, 26470 Eskişehir Telefon: (0 222) 335 05 81/2776 Faks: (0 222) 320 07 58 E-posta: aofak@anadolu.edu.tr

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haber ve içeriklerin tüm hakları www.kamumemurlar.com’a  aittir. Köşe yazısı/haber ve içeriklere “ www.kamumemurlar.com ” biçiminde bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılacaktır.

Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

2+9 = ?

Güvenlik Kodu * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Etiketler:, , , , , , , , ,